En rörmokare att lita på!

Hej på er, alla mina läsare! Idag ska jag ägna lite tid åt att lyfta upp ett företag som jag har anlitat den senaste månaden, Gränby VVS. Det är en rörmokare i Knivsta, Norrtälje och Uppsala med omnejd och som verkligen har imponerat på mig med sin kunskap och erfarenhet. Vi håller på och renoverar hemma, och det har vi gjort nu ett tag. Vi gör det allra mesta själva, men vi vågar inte fixa med rör och vatten och allt det där. Där kände vi att det allra bästa vore att anlita någon som verkligen har koll på sådana tjänster så att det inte blir fel. Vi vill att allt vi gör ska gå igenom en besiktning, så klart. Att arbetet utförs fackmannamässigt är det allra viktigaste för oss båda. Det var en bekant som tipsade om Gränby VVS. De hade tydligen anlitat dem för en liknande renovering som vår, och därmed tyckte jag att det var värt att i alla fall höra av sig till dem och se hur de ställde sig till vårt projekt. Det var inte jättemycket som skulle göras, men åtminstone några veckors jobb skulle det nog innebära. Rörmokaren nappade på projektet ganska direkt och efter det gick det fort. Nu är vi klara med både kök och badrum, och det är så skönt! Ni har ju fått följa processen i princip hela tiden, och jag har fått många kommentarer om hur fint ni tycker att det har blivit. Vilket gör mig jätteglad! Förhoppningsvis har detta inlägg kunnat ge er lite mer ingående information kring vad vi har gjort här hemma och hur det har blivit. Vi är supernöjda med Gränby VVS, och det är såklart därför jag skriver det här inlägget. Det är inte sponsrat eller något sådant, utan jag vill genuint tipsa om ett företag jag tycker gör väldigt bra ifrån sig.