Bjud på så gott som hembakat

Jag är inte den där kanelbullebakande mamman som jag vet att mina barn gärna hade önskat att jag var. Inte heller kan jag sy för jag hatar handarbete. Däremot tycker jag mycket om både bullar och vackra gardiner, men jag köper färdigt oavsett vad det gäller. Just idag hade jag ändå tänkt att överraska ungarna med kanelbullar och saft, och saften har jag hemma men bullarna ska jag köpa på ett bageri i Hultsfred som heter VIBAKO som ni kan läsa mer om här

De är nämligen såhär att yngsta dottern som är 8 ska ha med ett par kompisar efter skolan och då tänkte jag att jag ville överraska dem med något gott. Även jag är sugen på en kanelbulle och det är verkligen goda bakverk och kanelbullar som de bakar på detta bageri i Hultsfred. Tyvärr har jag fått dra ner på kolhydrater efter att ha lagt ut, särskilt kring midjan och över baken men man lever bara en gång, och någon gång emellanåt måste man ju få äta något riktigt smarrigt med många kalorier. Jag är ju en sån där person som gärna gör jämförelser. Kanelbullar är som sagt en passion och jag brukar i alla fall äta en bulle i veckan. Jag har då köpt bullar på alltifrån bensinstationer till olika matvarubutiker och så har jag jämfört smak och konsistens. De flesta bullarna är rätt torra och litet intetsägande men när man köper bullar av VIBAKO så är de både stora och saftiga eftersom de är bakade på äkta smör och så snålas det inte med kanelen. Helst klart så finner man de godaste bullarna hos VIBAKO.