De rekommenderade bilrekond

Bilrekond är bland den mest omfattande bilvård som man kan göra på sitt fordon. Det är också någonting som jag knappt hade en aning om att man ens kunde göra tills för några veckor sedan. Jag brukar inte vara på bilverkstäder särskilt ofta och när bilen ska tvättas så brukar jag åka till en sån där automatisk biltvätt där jag bara behöver köra igenom för att den ska bli ren. Men så fick jag höra att det tydligen ger en massa repor på lacken och tänkte att jag skulle vara duktig och gå till en riktig bilverkstad då istället och valde Nordic Bilvård.

När jag kom till Nordic Bilvård så tyckte de direkt att det var alldeles för länge sedan jag hade tvättat bilen och undrade om jag någonsin tvättade insidan av bilen. Var ärlig och sa att det inte är något jag brukar göra, trots att jag vet att det nog behövs. De rekommenderade då bilrekond och jag som inte visste vad det innebar fick en förklaring av det hela.

Det var ganska dyrt, det måste jag säga, men det var samtidigt bilrekond för hela bilen, både insidan och utsidan. Så det kanske inte var ett så farligt pris egentligen, bara det att jag inte brukar vara på bilverkstäder och därför inte alls har någon som helst aning om vad det brukar eller ska kosta. Vet dock att de på Nordic Bilvård inte brukar ha så höga priser på sina andra tjänster, det är vad jag har hört i alla fall och det var även därför som jag valde att gå dit från början också.

Trodde inte att bilrekonden skulle vara så effektiv som den nu visade sig vara. Otroligt effektivt och bilen känns nästan som ny och det säger jag ärligt och utan att överdriva. Så kommer nog faktiskt att gå och lämna in bilen för bilrekond på Nordic Bilvård nästa gång den blir väldigt smutsig också.